NOVOSTI IZ AUDI-JA
19.11.2018

Audi Driving Experience 2018. Crna Gora

Rokšped Auto Centar d.o.o. po prvi put organizovao je Audi Driving Experience 13. 15. i 17. novembra kroz živopisne predjele primorske regije Crne Gore.
Audi Driving Experience 2018

Audi Driving Experience kroz cjelodnevne vožnje modela Q8, A8, A7, A6 i A5 u konvoju od 10 vozila poveo je privilegovane zvanice u novu dimenziju luksuza, mobilnosti i digitalizacije.

Razmišljati drugačije, digitalno, bez ograničenja, ali uvijek zahtjevno i suptilno - to je ono što čini pravi luksuz. Inteligentna klasa današnjice putevima Crne Gore, sa startom u Rokšped Auto Centru, kroz veličanstveni vinograd kompanije Plantaže napustila je centralnu regiju uputivši se ka obali.

 

Uz smjenu vozača na unaprijed preciziranim punktovima konvoj je stigao do stajališta Dukley Beach Lounge na poluostrvu Zavala, sa pogledom na kristalno čisto more. Za volanom su se našle uvažene zvanice koje su na Audi Noći licitirale za vožnju omiljenih modela iz Audi full size klase.

 

Autentični predjeli Crne Gore bili su predivan šlagvort za krajnju destinaciju ove rute.

Zalazak sunca na terasi hotela sa pet zvjezdica The Chedi, u okviru kompleksa Luštica Bay, upotpunio je cjelodnevno Audi iskustvo.

 

Pokrovitelj Audi Driving Experience-a Porsche Leasing je klijentima koji se do kraja novembra odluče za kupovinu nekog od modela Q8, A8, A7 ili A6 obezbijedio finansiranje po nikad povoljnijim uslovima. Osiguravajuće društvo Swiss Osiguranje zaokružilo je ponudu i posebnim uslovima iz domena osiguranja, važećim do kraja godine.