Rokšped auto centar d.o.o. Novosti

Doživite taj čisti Barselona osećaj i osećaj slobode. Ovo je SEAT. Otkrijte raznovrsnost modela i pronađite svoj SEAT model iz snova.

  1. Novosti
  2. NOVI SEAT LEON “Best Buy’’ automobil za 2021.godinu
15.12.2020
NOVOSTI IZ SEAT-A

NOVI SEAT LEON “Best Buy’’ automobil za 2021.godinu

Martorell, 15/12/2020.  NOVI SEAT Leon izglasan je od strane evropskih automobilskih novinara kao “Best Buy automobil za 2021. godinu”.

Novi Leon Best Buy 2021

Ovo je drugi put u 70 godina dugoj tradiciji da SEAT dobija ovu prestižnu nagradu.

Naime, 2017. godine SEAT Ateca je takođe dobila ovu nagradu žirija AUTOBEST, čiji su članovi specijalizovani auto novinari iz čak 31 države Evrope.

“Veoma smo ponosni na činjenicu da je novi SEAT Leon izabran i prepoznat od strane “AUTOBEST ’’ kao najbolji Leon ikada napravljen. Velika je čast pripadati timu koji je učestvovao u razvoju i dizajnu vozila proizvedenog u Barseloni, a dobijanje ove nagrade nam daje samopouzdanje za napredak u budućnosti.  Novi SEAT Leon je napredovao iz generacije u generaciju, a osvajanjem ove nagrade pomogao nam je da se uvjerimo da je Leon važan dio ovog segmenta automobilske industrije’’. izjavio je Wayne Griffiths, predsjednik brendova SEAT i CUPRA.

SEAT Leon ima fantastične rezultate kroz generacije, a do sada je proizvedeno preko 2,3 miliona primjeraka.

Uspjeh je zasnovan na investiciji od 1,1 milijarde eura koja je pomogla da se ovaj model podigne na viši nivo u pogledu povezanosti, efikasnosti, dinamičnosti i sigurnosti, što je i zvanično potvrđeno sa pet zvjezdica na Euro NCAP testu 2020.

Takođe, po prvi put je dostupan i sa paketom različitih pogonskih tehnologija - benzin, dizel, metan, Mild Hybrid i Plug-In hybrid koji uz integraciju najnaprednijih dostupnih sistema asistencije čine SEAT Leon jednim od najboljih automobila u svojoj kategoriji.

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.