Rokšped auto centar d.o.o. Novosti

Doživite taj čisti Barselona osećaj i osećaj slobode. Ovo je SEAT. Otkrijte raznovrsnost modela i pronađite svoj SEAT model iz snova.

  1. Novosti
  2. Nova SEAT Arona: robusnijeg izgleda i potpuno novog dizajna enterijera
18.01.2022
NOVOSTI IZ SEAT-A

Nova SEAT Arona: robusnijeg izgleda i potpuno novog dizajna enterijera

Od svog predstavljanja 2017. godine, SEAT Arona je bila uspješna, prodata u više od 350.000 primjeraka i uspostavljena kao ključni stub asortimana marke. Sada je nova SEAT Arona spremna da nastavi uspjeh ovog modela. Novi, jači, robusniji, pouzdaniji i sigurniji stav i izgled samo su početak.

Nova Arona

Urbani SUV doživio je transformaciju unutar kabine. Novi nivoi povezivanja i sistemi asistenacija takođe su integrisani u novu SEAT Aronu."SEAT Arona jasan je stub u ponudi, jer je drugi SEAT-ov najprodavaniji model prošle godine", rekao je Wayne Griffins, predsjednik SEAT-a i CUPRE. "Ažurirana i nadograđena verzija ovog modela dodaje nevjerovatne atribute vozilu kako bi pružila još cjelovitiju ponudu, istovremeno osvježavajući dizajn automobila."

U sve digitalizovanijem svijetu model SEAT Arona spreman je na potpuno intuitivan način unijeti živote povezanih s kupcima u kabinu, dodajući širok spektar funkcionalnosti, a revolucijom u dizajnu interijera donosi i pojačani osjećaj kvaliteta u unutrašnjosti prostora, postignuto revidiranim dizajnerskim jezikom.

Dodajte ovome upotrebu tehnologije osvjetljenja ambijenta kabine i uključivanje najnovijih informaciono-zabavnih sistema, kako biste unijeli snažan ažurirani jezik i osjećaj u ličnost automobila.Ispod poklopca motora dostupno je više benzinskih pogonskih sklopova (TSI) snage između 95KS i 150KS, sa ručnim ili DSG mjenjačem.

I sa nizom novih sistema pomoći vozaču koji vožnju gradskim SUV-om čine opuštajućom, bez obzira na scenarije, SEAT Arona je spremna za sve izazove koji joj se postave.

Dizajniran, razvijen i proizveden u Barseloni

Image
Image
Image

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.