Rokšped auto centar d.o.o. Usaglašenost i integritet

  1. Rokšped Auto Centar d.o.o.
  2. Usaglašenost i integritet
07.06.2021

Usaglašenost i integritet

Rokšped Auto Centar d.o.o. Podgorica je jedini ovlašćeni diler za prodaju i servisiranje vozila iz programa Volkswagen, Audi i SEAT u Crnoj Gori.

Usaglasenost i integritet

Misija Rokšped Auto Centar doo Podgorica je očuvanje reputacije i integriteta VW grupe,  poslovanje u skladu sa svim relevantnim zakonima, propisima, internim procedurama, najboljom tržišnom praksom i etičkim principima.

Naš kodeks ponašanja predstavlja standardizovani kodeks ponašanja koji se primjenjuje u svim zemljama Porsche Holding grupacije i pomaže nam da utvrdimo potencijalne oblasti rizika, objašnjavajući njihov značaj za našu kompaniju i ilustrujući ih primjerima.

Kodeks ponašanja možete preuzeti OVDJE.

Šta je usaglašenost (Compliance)?

Usaglašenost podrazumijeva pridržavanje svih zakonskih pravila i propisa, kao i internih regulativa. Usaglašenost postavlja pravne okvire i usmjerena je ka tome da unaprijed spriječi prekršaje.

Šta je integritet?

Integritet znači ispravno postupanje iz ličnih ubjeđenja- odgovorno djelovati prema društvu, preduzeću i poslovnim partnerima.

Stoga ponašanje sa integritetom i shodno usaglašenosti nije samo zahtjev koji se postavlja, već integritet i usaglašenost više posmatramo kao sastavni dio korporativne kulture.

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.