Usaglašenost i integritet

Rokšped Auto Centar d.o.o. Podgorica je jedini ovlašćeni diler za prodaju i servisiranje vozila iz programa Volkswagen, Audi i SEAT u Crnoj Gori.
Usaglasenost i integritet

Misija Rokšped Auto Centar doo Podgorica je očuvanje reputacije i integriteta VW grupe,  poslovanje u skladu sa svim relevantnim zakonima, propisima, internim procedurama, najboljom tržišnom praksom i etičkim principima.

Naš kodeks ponašanja predstavlja standardizovani kodeks ponašanja koji se primjenjuje u svim zemljama Porsche Holding grupacije i pomaže nam da utvrdimo potencijalne oblasti rizika, objašnjavajući njihov značaj za našu kompaniju i ilustrujući ih primjerima.

Kodeks ponašanja možete preuzeti OVDJE.

Šta je usaglašenost (Compliance)?

Usaglašenost podrazumijeva pridržavanje svih zakonskih pravila i propisa, kao i internih regulativa. Usaglašenost postavlja pravne okvire i usmjerena je ka tome da unaprijed spriječi prekršaje.

Šta je integritet?

Integritet znači ispravno postupanje iz ličnih ubjeđenja- odgovorno djelovati prema društvu, preduzeću i poslovnim partnerima.

Stoga ponašanje sa integritetom i shodno usaglašenosti nije samo zahtjev koji se postavlja, već integritet i usaglašenost više posmatramo kao sastavni dio korporativne kulture.