Rokšped auto centar d.o.o. Novosti

Doživite taj čisti Barselona osećaj i osećaj slobode. Ovo je SEAT. Otkrijte raznovrsnost modela i pronađite svoj SEAT model iz snova.

  1. Novosti
  2. SEAT Driving Experience 2018. Crna Gora
12.12.2018
NOVOSTI IZ SEAT-A

SEAT Driving Experience 2018. Crna Gora

Tehnologija za uživanje.

SEAT Driving Experience

Predstavnici domaćih medija imali su priliku testirati najnovije modele SEAT game - Ibizu, Leon, Aronu i Atecu, kroz živopisne predjele centralne i južne Crne Gore.

Direktor marke SEAT za Srbiju i Crnu Goru g. Dragan Prljinčević istakao je da je događaj ovog tipa pravi vid upoznavanja novinara iz automobilske industrije sa performansama vozila, te je na njima da klijentima što vjernije prenesu osjećaj za volanom. Istakao je da SEAT globalno postiže nezapamćene prodajne rezultate i obara rekorde u istoriji svog postojanja. Napomenuo je da na crnogorskom tržištu vrlo brzo možemo očekivati akcijske cijene modela Arona i Ateca sa vrlo atraktivnim kombinacijama motorizacije i opreme.

Dinamična vožnja različitih SEAT modela omogućila je našim uvaženim gostima da se iz neposredne blizine uvjere u postulate na kojima počiva SEAT-ov slogan Tehnologija za uživanje.

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.